Looks van Marilyn Monroe die we nu nog dragen | Fashionchick

2022-05-29 07:45:48 By : Mr. Zhenchang Wu

Ze was hét sekssymbool van de 50’s, en eigenlijk is ze dat nu, vijftig jaar na haar dood, nog steeds. We hebben het over Marilyn Monroe. Ook staat ze met haar blonde krullen en rode lippen bekend als één van de grootste beauty-iconen aller tijden. Dit zijn Marilyns leukste looks die we nog steeds dragen.

Marilyn Monroe weet hoe je je lichaam mooi uit kunt laten komen en was ondanks een paar rondingen niet vies van strakke jurkjes - ook wel bekend als bodycon-jurken. Daarnaast droeg ze vaak koker- en midirokken, zolang haar figuur maar zichtbaar was. Hoe strakker hoe beter dus, en kies deze lente voor nauw aansluitende kledingstukken. 

Google je een look van Marilyn Monroe, dan zul je vast en zeker een foto tegenkomen waarbij ze een haarsjaal draagt. Dit zagen we afgelopen zomer ook steeds vaker terugkomen en daar worden we blij van, want een haarsjaal beschermt ook goed tegen de zon. Vergeet je rode lippenstift en cat-eye-zonnebril niet voor de échte Marilyn Monroe-look. 

Marc O\'Polo | Marc O'Polo

Sjaal, van een zachte mix van Tencel™ modal en katoen

Hot Lips - Tell Laura

De lente komt eraan, dus we mogen best al fantaseren over de zomer en dagen aan het strand. De ultieme Marilyn-look die we nu nog dragen? Bikinibroekjes met een hoge taille. Niet alleen goed voor je taille, ook je billen komen hier goed in uit. Wanneer je je buik wilt bijkleuren kun je beter voor een laag model gaan (of het broekje even afrollen tijdens het zonnen). 

Marc O\'Polo | Marc O'Polo

Marilyn Monroe was fan van gestreepte broeken, gestipte sjaals en zelfs bloemenprints. Laat die nu anno 2022 ook nog steeds in zijn, helemaal richting de lente en zomer. Zelfs de hartjesprint blijft ook na Valentijnsdag helemaal on trend. 

Multi Wijde Broek Astra Graphic Botanic Pants

Plissérok met grote stippen

Lekker overdreven, haal alles uit de kast

De strik is hét accessoire voor de lente - en zo draag je ‘m

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Fashionchick loves… lentekriebels Fashion Lees ook De grootste trends gespot tijdens Milan Fashion Week Fashion Lees ook Stap terug in de tijd met deze klassieke modellen van Ziengs Fashion Lees ook Dit zijn ze: de grootste trends van Paris Fashion Week Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De grootste trends gespot tijdens Milan Fashion Week

Stap terug in de tijd met deze klassieke modellen van Ziengs

Dit zijn ze: de grootste trends van Paris Fashion Week

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.